Italijanska mlada 5 epizoda

Italijanska mlada-Pepeljuga-Muchacha italiana viene a casarse

Italijanska mlada 5 epizoda, Tanija se pokuša ubiti!

By  | 

706Italijanska mlada 5 epizoda

Pedro i Tania se posvađaju i raskinu vezu. Eloisa kaže Danteu da je njihovo bogatstvo plod rada njenog pokojnog muža, a Dante se ne slaže sa njom. Tania pokušava uveriti Pedra da je upozna sa svojom porodicom. On odvrati da su njegovi vrlo konzervativni i da je nikada ne bi prihvatili, a ona ništa ne preduzima da se izleči od alkoholizma. Tania želi da joj obeća da će je jednom upoznati sa porodicom i oženiti se sa njom, ali Pedro ljutito odgovori da joj otpočetka veze nikad nije obećao više od ovoga što sada imaju. Tania mu kaže da misli da je trudna, pita ga da li mu je drago što će postati tata na šta joj on odgovori da mu nije drago i da u njegovim planovima nema mesta za očinstvo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Fiorella kaže Adeli da Pedro zlostavlja Taniju. Adela joj objasni da je Tania bila poznata glumica, ali ne zbog talenta nego zbog skandala usled ovisnosti o piću, a Pedrova porodica je nikada ne bi prihvatila takvu. Pedro ugleda Taniju kako leži ispred zgrade. Bacila se kroz prozor i pokušala se ubiti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site