Italijanska mlada - 50. epizoda!

Italijanska mlada-Pepeljuga-Muchacha italiana viene a casarse

Italijanska mlada – 50. epizoda!

By  | 

Italijanska mlada – 50. epizoda!

Fiorella kaže Pedru da ju je Benito samo vozio u cvećarii da ih je on hteo udariti automobilom iz ljubomore. Pedro joj kaže da ne razume šta se dogodilo, jer nije mogao kontrolisati svoj automobile i da su kočnice otkazale. Eloisa se naljuti na Fidela jer je dao terenac Pedru. Dante kaže Eloisi da se Pedrov terenac pokvario jer ga Fidel nikad nije održavao. Eloisa se ljuti na Fidela i kaže mu da je njegova najveća odgovornost brinuti se da Pedrov automobil bude u savršenom stanju, a ne da se meša u poslove drugih ljudi, na primer u sigurnosne kamere. Vittorio zahteva da mu Pedro objasni šta se dogodilo Benitu i Fiorelli. Pedro mu kaže da terenac nije reagovao i on ga nije mogao zaustaviti. Govori mu da on nikada nije pokušao nauditi Benitu, a još manje Fiorelli. Aitana kaže Fiorelli da je pogrešila zaljubivši se u čoveka koji ne pripada njenom društvenom sloju jer je on nikada neće voleti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site