Italijanska mlada/ Pepeljuga - 76. epizoda!

Italijanska mlada-Pepeljuga-Muchacha italiana viene a casarse

Italijanska mlada – 76. epizoda!

By  | 

Italijanska mlada/ Pepeljuga – 76. epizoda!

Fiorella i Pedro se poljube. Ona mu kaže da njihova ljubav ne može opstati jer se ona udaje za Vittorija, a on čeka dete sa Sonijom. Pedro joj kaže da je Osvaldo detetov otac. Eloisa kaže Soniji da razumu njenu tugu jer ju je ona proživela kad je njen sin umro. Osvaldo kaže Soniji da će se rastati od nje jer ih je jedino dete držalo zajedno. Sergio traži da Osvaldo poštuje svoju ženu. Aníbal otima Julietu pod izgovorom da je voli. Julieta mu kaže da je nikad nije voleo i uvek je varao sa svim ženama koje su mu se našle na putu. On odgovori da je ona također varala njega jer je primila nekoliko pisama od čoveka iz Italije. Pedro zahteva da mu Sonia kaže zašto ga je prevarila. Ona odgovori da se Osvaldo loše ponaša prema njoj i ponižava je, a i zbog toga što ga voli. Sonia mu kaže da se Osvaldo nikada neće promeniti, i u stanju ju je ubiti. Ne želi ostati bez novca. Eloisa kaže Pedru da ju je Vittorio nazvao jer je tražio Fiorellu. Pita ga zna li gde je ona. Pedro odgovori da je Fiorella bila sa njim. Vittorio želi da mu Fiorella kaže gde je bila.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site