Italijanska mlada/ Pepeljuga - 77. epizoda!

Italijanska mlada-Pepeljuga-Muchacha italiana viene a casarse

Italijanska mlada – 77. epizoda!

By  | 

Italijanska mlada/ Pepeljuga – 77. epizoda!

Fiorella kaže Vittoriju da greši ako je planira zaključati u kuću. Kaže mu da joj ne želi dobro, nego je želi kupiti. Vittorio joj kaže da je on starac i da ga ona nikad neće zavoleti i da, ako ona to želi, može joj prestati pomagati. Gianna ga podseća da je otpočetka lagao, otkad joj je poslao svoju fotografiju iz mladih dana. Vitorio se izvini i kaže da je izgubio kontrolu. Pedro stiže sa policijom kako bi spasili Julietu, a Aníbala uhvatili. Aitana kaže Eloisi da im Pedro nije objasnio šta je radio sa Fiorellom. Eloisa joj kaže da je to bio vrlo težak dan i da je izgubila praunuka, da je Sonia u bolnici, a Julietu je oteo Aníbal. Eloisa prihvati da se Fiorella vrati na imanje, ako se Pedro oženi Aitanom što pre. Kaže mu da se mora spakovati jer će na put sa Aitanom. Eloisa kaže Aitani da spakuje odeću jer će je Pedro pozvati da ode sa njim na put i tamo će je zaprositi. Pedro traži Fiorellu, a Vittorio ga uzrujano pita zašto je traži.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site