Italijanska mlada - 78. epizoda!

Italijanska mlada-Pepeljuga-Muchacha italiana viene a casarse

Italijanska mlada – 78. epizoda!

By  | 

Italijanska mlada – 78. epizoda!

Vittorio se naljuti jer je Pedro nazvao Fiorellu. Osvaldo komentariše sa Aitanom kako je Pedro znao reći da ne podnosi Soniju, a ipak je otišao u krevet sa njom. Dante kaže Federici da neće dopustiti da mu ona pokvari planove zbog svog nepoverenja i ljubomore. Diana kaže Fiorelli da je Pedro traži. Vittorio ih čuje i govori Fiorelli da će se mnoge stvari promeniti kad se venčaju. Uzme joj mobilni. Julieta prizna Soniji da je u mladosti bila zaljubljena i rodila dete. Fiorella i Gianna ponude pomoć Vittoriju u restoranu. Gael kaže Pedru da je Gianna zaboravila lekove, da je ne može naći i moli ga da je potraži. Fabio odlazi Soniji, a ona ga moli da ode. Dolazi Osvaldo i izbaci ga. Gianna slučajno ispusti jelo, a Vittorio je prekori. Pedro kaže Vittoriju da se Fiorella i Gianna moraju vratiti na imanje jer nisu srećne kod njega. Njih dvojica raspravljaju o tome kod koga bi Fiorella i Gianna trebale biti, a Fiorella se naljuti i kaže im da ne ide kod nikoga i da će se sa Giannom vratiti u Italiju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site