Italijanska mlada - 83. epizoda!

Italijanska mlada-Pepeljuga-Muchacha italiana viene a casarse

Italijanska mlada – 83. epizoda!

By  | 

Italijanska mlada – 83. epizoda!

Pedro i Fiorella se iznenade kad se ugledaju u sobi za masažu. Maserka misli da su njih dvoje muž i žena i želi podučiti Fiorellu kako da izmasira supruga. Aitana je besna jer su ona i Benito zaključani u sobi za masažu. Gianna kaže Gaelu da Roxana želi zavesti učitelja i da je njegova ljubimica. Fidel kaže Joaquini da bi trebali izaći u šetnju i zabaviti se. Sergio kaže Belindi da je Soniji potrebna. Ona odgovori da Sonia ne prihvata njene pozive, da je Eloisa ne može podneti, a Julieta se naljutila jer ga je htela zavesti. Roxana poljubi učitelja, a on joj kaže da je oženjen čovek i nikada nije pokazao da želi nešto sa njom. Aitana kaže Pedru da se Benito zaključao sa njom i da ga mora otpustiti. Benito kaže Fiorelli da je on sa njima jer ga je Eloisa poslala. Pedro grli Fiorellu i vodi je sa sobom na vožnju. Ona mu kaže da je čula da je zaprosio Aitanu. Pedro joj kaže da je to učinio zbog nekog svog interesa. Njih dvoje odluče da uživaju u danu i zaborave svoje verenike.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site