Italijanska mlada 9 epizoda

Italijanska mlada-Pepeljuga-Muchacha italiana viene a casarse

Italijanska mlada 9 epizoda

By  | 

0Italijanska mlada 9 epizoda

Pedro kaže Fiorelli da još ne može nagovoriti baku da je zaposli. Zacarias kaže Vitroriju da su Fiorella i sestra živele neko vreme kod Adele Reyes, ali da su otišle ostavivši oproštajno pismo i da se čini da su pobegle od nekoga ili nečega. Benito kaže Vittoriju da je Fiorella pobegla jer ga ne želi videti. Pedro govori Fidelu da odvede Italijanke u hotel jer još nije nagovorio baku da ih zaposli.

Pedro se naljuti na Julianu jer je čuo kako govori o Taniji. Kaže joj da nema pravo ružno govoriti o nekomu ko je tragično izgubio život. Nakon duge rasprave, Pedro nagovori baku da zaposli Fiorellu. Kaže joj da je Gianna bolesna, te da ona ne može raditi. Fidel odveze Giannu i Fiorellu u hotel i kaže im da ih Pedro očekuje sutradan na glavnome trgu i da moraju biti tačne. Fiorella kaže da ranč zasluženo nosi ime Angeles (Anđeli) jer je tamo kao u raju. Gianna joj kaže da je ljubomorna na žene oko Pedra. Fiorella odvrati da nije ljubomorna, nego da shvata da je on brzo zaboravio Taniju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site