Izdaja - 1. epizoda - Priča o ljubavi i prevari!

Izdaja/ Dobrota/ Iyilik

Izdaja – 1. epizoda – Priča o ljubavi i prevari!

By  | 


Izdaja – 1. epizoda – Priča o ljubavi i prevari!
Neslihan je žena koja veruje da živi srećnim i ispunjenim životom, ali ono što ne zna je da njen voljeni muž već neko vreme ima aferu sa nekom drugom. Ni ne sanjajući šta joj se zapravo dešava, Neslihan nastavlja da niže dane svog divnog života sa suprugom i decom, sve dok joj jednog dana ne pozli u teretani. Spašava je mlada, nepoznata devojka s kojom se ubrzo sprijatelji, za koju nešto kasnije saznaje da se zove Damla. Čuvši Damlinu priču i da je bespomoćna devojka sa oženjenim muškarcem u vezi, Neslihan reši da je ne ostavi samu. Međutim, nije ni svesna da je taj čovek njen sopstveni muž. Najviše će je pogoditi što je život provela čvrsto verujući u ljubav i posmatrajući svoju decu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site