Izdaja - 24. epizoda!

Izdaja/ Dobrota/ Iyilik

Izdaja – 24. epizoda!

By  | 

Murat shvata da je Pojraz za ubistvo okrivio Atilu. On želi Pojrazove akcije u zamenu za neotkrivanje istine policiji. Ako Pojraz prihvati, Arkun holding je u potpunosti u vlasništvu Murata. Murat, pak, pokušava da vrati Neslihan. Nije mogao da je zaboravi i preuzeo je starateljstvo nad decom kako bi mu se Neslihan vratila. Predlaže da sve ostave iza sebe. Hoće li Murat uspeti da ostvari svoje snove povrativši i svoje akcije i Neslihan?
Korajeva grobnica je pronađena. Duboko ožalošćena Gulseren smatra da je to poslednja želja njenog sina i svu njegovu imovinu daje Neslihan. Neslihan i Šahika se vraćaju u stara bogata vremena. Atila je u zatvoru. Proglašen je krivim za ubistvo Koraja. Neslihan rizikuje sopstveni život da bi dokazala Atilinu nevinost. Hoće li Neslihan uspeti? Pojraz konačno shvata da je pogrešio. Odlučuje da Damlu preda policiji, a automobil im se sudari na putu. Hoće li se razumeti da je pravi ubica Damla?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site