Izgubljena čast – 121, 122, 123 i 124 epizoda

Izgubljena cast

Izgubljena čast – 121, 122, 123 i 124 epizoda

By  | 

Izgubljena čast – 121, 122, 123 i 124 epizoda

Izgubljena čast – 121, 122, 123 i 124 epizoda

121. epizoda
Asu je ostala potpuno sama s nerođenim detetom, suočena s novom opasnosti koja preti njenom bivšem mužu. Kada na Mustafinu želju dođe u zatvor, Asu zadobiva najteži udarac…Što više nestaje prepreka na njihovom putu, Kerim i Fatmagul sve se više zbližavaju.

122. epizoda
Kada stigne vest o Selimovu i Erdoganovu begu u inostranstvo, nastavljaju gajiti nadu da će i njih jednoga dana snaći kazna… Kada krenu u potragu za Lodos koja je pobegla iz Ružine kuhinje, iznenada će se naći na mestu na kojemu bi mogli ostvariti svoje snove…

123. epizoda
Kerim i Fatmagul pronašli su kuću iz svojih snova i počinju s radovima na njoj da bi što pre mogli započeti novi život. Opremajući je s uzbuđenjem, još se više zbližavaju…S druge strane Mukades sve više oneraspoložuje činjenica da Fatmagul optimistično započinje novi život. Što je Fatmagul srećnija, Mukades u kući sve više širi nemir. Mustafa počinje svakoga dana Fatmagul pisati pisma i tako pokušava izdržati dane u zatvoru. S druge strane čak i Mustafino svedočenje u Fatmagulinu korist uznemiruje Kerima.

124. epizoda
Selim i Erdogan i dalje žive životima begunaca, a njihova pustolovina u inostranstvu svakoga dana postaje sve teža. Kad se za njima izda poternica, obruč oko Selima i Erdogana počinje se stezati. Što se više bliži Fatmagulina velika bitka, to se više približava i dan njenog i Kerimovog venčanja. Kad objave datum, svi se ukućani uzbude. Mukades pak ljubomorno prati događaje. Odlučuje zaigrati opasnu igru i počinje provoditi u delo plan kojim će rastaviti Fatmagul i Kerima.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site