Nermin saznaje da je Mehmet živ!

Izgubljena ljubav / Aci Hayat / Gorki život

Izgubljena ljubav 19. epizoda ! Nermin saznaje da je Mehmet živ!

By  | 

2595638648_1Nermin saznaje da je Mehmet živ!

Filiz govori Enderu da je nekada bilo drugo vreme, kada je Nermin ostavila Mehmeta i došla njemu ( Enderu ) i da treba da učini sve što je u njegovoj moći da Nermin ne sazna da je Mehmet živ.Otac govori Mehmetu da je sinoć dolazila Nermin jer je saznala da je živ.Nermin pita sestru Ozlem da li zna gde bi Mehmet mogao biti, ali ona joj na to odrično odgovara.

Nermin nalazi Mehmeta na mesto gde su se nekad sastajali.Ona ga moli da je sasluša, ali on to odbija govoreći da je on nju zaboravio i da ona učini isto.Nermin je uplakana.Nakon što je Filiz nadje, ona joj priznaje da nikada neće zaboraviti Mehmeta i da će uvek samo njega voleti.

Filiz se nalazi sa Mehmetom i savetuje ga da zaboravi Nermin.Mehmetu je namešteno ubistvo Mushina ( svi dokazi su postavljeni kao da je Mehmeet ubca ).Policija dolazi da ga privede.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site