Mehmet i Filiz provedu noć zajedno, on kaže Nermin da voli Filiz!

Izgubljena ljubav / Aci Hayat / Gorki život

Izgubljena ljubav – 38. epizoda – Mehmet i Filiz provedu noć zajedno, on kaže Nermin da voli Filiz!

By  | 

Mehmet i Filiz provedu noć zajedno, on kaže Nermin da voli Filiz!

Nermin kaže Mehmetu da se kloni Sefe, opasni su, ubiće ga. Takođe mu kaže da ne treba da koristi Filiz da bi se osvetio njoj i Enderu. Mehmet pita zašto bi se svetio njima. Nermin kaže da ako je tako, neka joj kaže da voli Filiz. Mehmet joj kaže da voli Filiz, mislio je da neće voleti nijednu posle nje, ali se zaljubio u Filiz. Nermin je slomljena, odlazi, a potom ugleda Filiz kako odlazi kod Mehmeta.
Filiz pokaže Mehmetu kako ga je nacrtala. Oni se poljube i provedu noć zajedno. Terzi sazna da je Filiz kod Mehmeta i odluči da to sakrije od Sefe. Nakon provedene noći sa Filiz, Mehmet se seća Nermin sa Enderom i kako mu je Sefa nudio novac da ode sa njom (Mehmet). Filiz kaže Mehmetu da je on njena prva i poslednja ljubav. Terzi naredi svojim ljudima da ostave Mehmeta i da se pobrinu za njegovu sestru Ozlem. Sefa, iz straha da bi mogao da izgubi sve ukoliko dokazi protiv njega izađu na videlo, prepušta Enderu posao i deonice. Doda da će morati da napusti zemlju ako nešto pođe po zlu. Nermin pita Filiz kako je njoj i Mehmetu. Filiz kaže da će razumeti ako je ljuta jer je od svih muškaraca na svetu izabrala baš njega. Nermin kaže da ona nema prava na to, ako su pronašli pravu ljubav neka se bore za nju, želi im svu sreću. Terzijevi ljudi nabave Ozlemin broj i nazovu je i kažu joj da je njen brat Mehmet doživeo manji saobraćajni udes, nisu hteli porodicu da uznemiravaju, tražio je nju da vidi. Mehmet odlazi u televizijsku kuću i razgovara sa urednikom za vesti, ispriča joj da iza ubistva Rahmana stoji Sefa.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site