Izgubljene Godine 22 epizoda,Pravo ime lažne Ezo je Šebnem! - Turske-Serije.Net

Kaybolan Yillar/Izgubljene godine

Izgubljene Godine 22 epizoda,Pravo ime lažne Ezo je Šebnem!

By  | 

Izgubljene Godine 22 epizoda
Prevod čitateljka Sara. Hvala!

Lažna Ezo dobija opomenu kako ne bi bila razotkrivena.Niran je slika, lažna Ezo dobija obaveštenje da je prate i da se skloni.Niran je napadnuta.Aylin je kod Nedaret.Nedaret pita za Asyu, Aylin govori da su je odveli.Ender i Jasemin se viđaju, Ender govori da je dugo nije video.Jasemin ga napada i govori mu da je svinja i da je poremećen.Jasemin ga udara i pita kako je moga da joj kaže.Ender je dodatno nervira.Ender govori da je bednica i da mu više ne treba.

Suleyman, Rosa i lažna Ezo su zajedno.Suleyman je presrećan i pita je kako je.Ona govori da je dobro.Rosa govori da je Suleyman jako osećajan i da školuje puno dece u Turskoj.Suleymana zove neko telefonom, ‘Ezo’ prisluškuje.’Ezo’ je izdala Suleymanov plan, pa je roba zaplenjena.Suleyman i Niran su nervozni.Suleyman dobija vest, on govori Niran da je onako kao što su i mislili.Niran govori da je osetila to.Ali je prebijen, Aylin i Esmer dolaze kod njega.Lažna Ezo je oteta.Otmičari je maltretiraju.Oni je pitaju za pravo ime, ona govori da je Ezel, otmičar je udari i ona pada.Niran doalzi tamo, oni je još uvek pitaju za ime.Suleyman govori Rosi da je Ezel izdajica.Rosa ne može da poveruje.Niran ispituje Esmera, Esmer govori da ga neće proglasiti ponovo za izdajnika.Niran želi da se reši i Rose.Suleyman ne dozvoljava.Niran dobija vest da je ime otete devojke Šebnem, ne Ezel.Niran kaže da je nateraju da kaže za koga radi i da je još muče.Otmičar govori da će umreti ako je još muče, Niran kaže neka crkne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ali govori Sinanu(Esmeru) da je on njegov najbolji drug nakon Esmera.Njima se pridružuje i Ali.Ali i Esmer oslobađaju Šebnem misleći da je Ezel.Šebnem im sama kaže da nije Ezel, oni odluče da je vode u bolnicu.Šebnem je Aylinin pacijent.Aylin govori Esmeru da je ona dugo mučena.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site