Izgubljene godine - od 37. do 39. epizode!

Kaybolan Yillar/Izgubljene godine

Izgubljene godine – od 37. do 39. epizode!

By  | 

Izgubljene godine –  od 37. do 39. epizode!
Prevod: Sara. Hvala! 😀

37.epizoda:
Neki ljudi otimaju Aylin za Bulgara, njenog biološkog oca.Aylin se budi i svidi da je dobila injekciju.Ona je izolovana i pita se šta su joj to uradili.

Ona viče za pomoć, Bulgar dolazi tamo i govori joj da su oni na početku novog života.Aylin je uplašena i otima pištolj od Bulgarovog čoveka i uperi u njih.Aylin ispali metak i pogodi Bulgara u ruku koji joj udari šamar tako da ona pada.
38.epizoda:
Bulgar se tajno sastaje sa Niran.Niran kaže Bulgaru ako je Aylin njegova ćerka onda će ‘Krstaš’ pokušati da je preuzme.Bulgar naredi Niran da motri na Rosu.Ali i Esmer su zajedno i provode neraskidive trenutke sve dok Aliyu ne pozli.Oni ga odvode na analize u bolnicu.Ali pita Aylin da se uda za njega.Esmer se nervira.
39.epizoda:
Ali dolazi kod Aylin u sobu, ali se razočara kad vidi da je Esmer sa njom, spavaju.Ali ode pognute glave.Esmer dolazi to Aliya i kaže mu da se drži podalje od Aylin.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site