Iznajmljena ljubav – 68. i 69. epizoda – KRAJ!

Kiralik Ask - Iznajmljena ljubav - Zaljubljeni neženja

Iznajmljena ljubav – 68. i 69. epizoda – KRAJ!

By  | 

68: Kuća se ukrašava povodom predstojećih praznika. Omer i Defne uživaju u tome, a Omer razmišlja kako da bude malo sam sa Defne. Defne mu kaže da će to posle posla. Omer saopšti Defne da ima iznenađenje za nju. Nihan posećuje Defne. Defne i Omer se poljube nakon čega mu ona kaže da joj je mnogo nedostajao. U Omerovu kancelariju stigne mali brodić što njega podseti na nešto iz prošlosti. Svi se spremaju za venčanje. Defne radi test da sazna je li trudna.

69: Na Sinanovom venčanju, Defne saznaje da je trudna i želi da saopšti tu lepu vest Omeru. Omer kreće na put kako bi objasnio sebe Turkan i dobio vizu za sreću. Taj put se završava na mestu punom osećanja i suza. Prolazi vreme, gledamo trudnoću, odrastanje dece, ljubav i sreću koja se okuplja oko Omera i Defne. Ali Defne ne zna kako da mu saopšti vest jer se boji njegove reakcije. Defne uhvati Omera za ruku i kaže mu da mora nešto da mu kaže. Omer je gleda i kaže joj da mu kaže već jednom. Defne konačno kaže da je trudna. Omer je jako srećan kad to čuje. Defne i Omer konačno završavaju zajedno u krevetu. Ovog puta Defne preuzima inicijativu. Defne i Omer se venčaju nakon par dana. Nakon par meseci, Defne i Omer srećni šetaju, a Defne sa osmehom na licu dodiruje svoj veliki stomak, ponovo je trudna…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


KRAJ!

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site