I. ljubav- Omer i Defne se na korak pred vjenčanje rastanu

Kiralik Ask - Iznajmljena ljubav - Zaljubljeni neženja

Iznajmljena ljubav – od 21. do 24. epizode – Omer i Defne se na korak pred vjenčanje rastanu!

By  | 

I. ljubav- Omer i Defne se na korak pred vjenčanje rastanu

21: Jasemin govori Sinanu da i ona njega voli. Omer i Defne uživaju u društvu jedno drugog. Omer svima saopšti da je u vezi sa Defne. Govori joj da od sada neće imati tajne i da moraju govoriti istinu jedno drugom. Defne zamoli Sinana da ne kaže Omeru za zagrljaj.
22: Defne po kiši dolazi do Omer i doziva ga, on joj otvori vrata. Ona mu govori da ga mnogo voli. On je zaprosi, ona pristane, želi da se odmah vjenčaju. Ali ipak govore da vjenčanje bude te sedmice. Sude pokušava da otkrije Defne koja je crtala kolekcije, ali ne želi priznati Omeru i Sinanu. Organizuje se zabava povodom Defninog i Omerovog vjenčanja. Jasemin je ljubomorna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


23: Sinan i Omer su dogovorili novi podso. Sude stvara nesporazume između Omera i Defne. Izbor koji je Defne napravila zbog Omera joj naruši odnos sa njim. Nalazi se u ćorsokaku. Da li će Jasemin ispričati šta je Sude uradila?
24: Omer izbacuje Sude koja pokušava da mu objasni. Sukru ulazi u Omerovu kancelariju i pita da li je dobro. Omer dobija snimak na kome ga je Defne razočarala. Poslije rastanka od nje, Omer donosi odluke.
We don’t own this picture. 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site