Jab we met (2007)

Indijski filmovi

Jab we met (2007)

By  | 

Jab we met (2007)

Aditya Kashyap (Shahid Kapoor), bogati industrijalac se suočava sa mnogim problemima i u poslovnom i u privatnom životu. Depresivan je. Nakon što prisustvuje venčanju svoje devojke sa drugim čovekom, on ostavi svoj telefon, auto i identifikaciju i ode. Ukrcava se na voz ni ne znajući gde voz ide. Tu sreće Geet Dhillon (Kareena Kapoor), energičnu, pričljivu Punjabi Sikh devojku. On je toliko zamišljen da pokuša da se baci iz voza, ali Geet stigne na vreme i spreči ga u toj nameri. Ona je njemu iritantna i viče na nju, čak je i uvredi, ali ona nastavi sa pričom nakon što joj se on izvini.
Aditya izađe iz voza i Geet ga prati zbog čega joj voz pobegne. Aditya nerado pristane da pomogne Geet tako što velikom brzinom vozi taksi do sledeće stanice na koju staje voz u koji Geet treba da se ukrca. Međutim, Geet opet propusti voz, pa ona i Aditya iznajme sobu, ali kasnije tu dođe policijska racija.

Aditya počne opet da uživa u životu i zabavlja se sa Geet koja ga odvede svojoj kući u Bhatindi. Njena porodica je jako zahvalna Adityi što joj je pomogao. Kad ih Geetin deda (Dara Singh) vidi zajedno, on misli da su oni par i da se vole, ali njemu niko ne veruje. Aditya se zaljubio u Geet, ali je svestan da ona voli Anshumana (Tarun Arora). Geet odluči da pobegne sa Anshumanom pošto je sigurna da njena porodica ne bi pristala na njihovo venčanje jer su odlučili da je udaju za sina porodičnog prijatelja. Kad zajedno sa Adityom pobegne od kuće, porodica misli da su zajedno pobegli. Oni odu u Manali, gde živi Anshuman. Geet moli Adityu da pođe sa njom i da upozna Anshumana, ali on joj kaže da se njihovo zajedničko putovanje završilo i oprosti se od nje i njihovi putevi se razdvoje. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

We don’t own this picture.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site