Jama 100. epizoda!

Jama- Çukur

Jama 100. epizoda!

By  | 

Jama 100. epizoda!

Jamač shvata da je Džengizovim potezom njegova porodica dovedena u opasnost, pa će učiniti potez koji će čak i Džengiza iznenaditi. Dok se Vartolu i Jamač spremaju da stupe u akciju, kako bi izašli na kraj sa Džengizom i zaštitili Čukur, sa jednom iznenadnom novošću promeniće se svi njihovi planovi.

Stvari koje će Karadža saopštiti u vezi Azerove smrti, okrenuće ravnotežu u kući Kočovala naglavačke. Kad vide da je jednom od njih naneta šteta, meštani Čukura će se ponovo međusobno okupiti.

Mladi, koji su se zajedno sa Jamačem i Vartolom upustili u akciju koja će oduzimati dah, sa momentima prepunim emocija, prisetiće se šta znači biti jedan od pripadnika Čukura. Jamač, nakon ispunjenja Džengizovog zadatka,ostaje prinuđen da se ponovo ujedini sa jednim starim neprijateljem.

Sve epizode serije Čukur- Jama

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site