Jama 106. epizoda! Selimova smrt!

Jama- Çukur

Jama 106. epizoda! Selimova smrt!

By  | 
Jama 106. epizoda! Selimova smrt!
 
Sa Čatajevom podmetnutom zamkom na Kočovale se obruši velika vatra, i Selim će svoj poslednji dah ispustiti u Jamačevom naručju. Dok sa Selimovom smrću duboka bol potresa porodicu Kočovali, Akin će i u bolu za ocem, krenuti u napad. U vremenu kad Kočovali tuguju za svojim izgubljenim sinom, Čukur ih neće ostavljati same, i na Selimovoj sahrani će se odigrati emotivni trenuci.
 
Ogedajevim povratkom, Čataj iznenada gubi veliki adut koji je imao u ruci pa će, našavši se na Džengizovoj meti, tragati za načininima da preokrene stvari u svoju korist. Da li će u tome uspeti?
 
Iako porodica Kočovali pokušava da se suoči sa Selimovim gubitkom, zaklevši se da će osvetiti svog brata, Jamač će zadati Džengizu neočekivani udarac.
 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site