Jama 106. epizoda! Selimova smrt!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Jama- Çukur

Jama 106. epizoda! Selimova smrt!

By  | 
Jama 106. epizoda! Selimova smrt!
 
Sa Čatajevom podmetnutom zamkom na Kočovale se obruši velika vatra, i Selim će svoj poslednji dah ispustiti u Jamačevom naručju. Dok sa Selimovom smrću duboka bol potresa porodicu Kočovali, Akin će i u bolu za ocem, krenuti u napad. U vremenu kad Kočovali tuguju za svojim izgubljenim sinom, Čukur ih neće ostavljati same, i na Selimovoj sahrani će se odigrati emotivni trenuci.
 
Ogedajevim povratkom, Čataj iznenada gubi veliki adut koji je imao u ruci pa će, našavši se na Džengizovoj meti, tragati za načininima da preokrene stvari u svoju korist. Da li će u tome uspeti?
 
Iako porodica Kočovali pokušava da se suoči sa Selimovim gubitkom, zaklevši se da će osvetiti svog brata, Jamač će zadati Džengizu neočekivani udarac.
 

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno