Jama 5. i 6. epizoda!

Jama- Çukur

Jama 5. i 6. epizoda!

By  | 

Jama 5. i 6. epizoda!

5 epizoda
Jamačevo interesovanje za Dogukana koji se bavi krijumčarenjem oružja dovodi ga na opasno mesto.Jamač očajnički pokušava da pronadje izdajnika, a pokušava i da ubedi Irdisa da je on bio jedan od tih.Sena izlazi iz kuće, te srerće čoveka koji će joj pokazati drugo lice Čukura.

6 epizoda
Vartolu pravi potez kako bih zadovoljio sve stanovnike mahale. On želi da preuzme Idrisovo mesto, te započinje pravi rat.Nakon Isine smrti, kod Jamača se poveća broj osumnjičenih.Napad tokom isporuke oružja dovode Pašu i Emi kao glavne osumnjičene. Sena upoznaje novu Jamačevu stranu. Izmedju Selima i Vartole se potez sporazuma menja, te Dželasun odluči da napadne skladište oružja Kočovali. Taj korak ga dovodi do susreta sa Jamačem.Vartola priprema iznenadjenje koje će mnogo razljutiti Jamača.

 

Sve epizode serije Jama

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site