Jama 84. epizoda!

Jama- Çukur

Jama 84. epizoda!

By  | 

Jama 84. epizoda!

Posle Jamačevog poslednjeg poteza, Uzevši k sebi Mahsuna i Judžela, Čataj će ovaj put pregovarati sa jednim drugim Kočovalom. Predmet znatiželje će biti Selimov odgovor Čataju, koji pokušava da prevuče Selima na sopstvenu stranu. Selim pokušava da zaustavi Jamačeve napade, a s druge strane će pokušati da zaštiti porodicu i naselje. Osoba od koje će zatražiti pomoć, sve će iznenaditi.

Jamača duboko potresa gubitak koji doživi. Kako bi saznao šta Jamač skirva, Selim će se suočiti sa njim. Preemotivno razračunavanje između dva brata, ostaviće dubok utisak na sve nas.

Vartolu je upoznat sa velikom tajnom, te će se pripremiti za suočavanje sa Jamačem. Nemilosrdni Čatajev plan, koji će biti skovan protiv Jamača, direktno će ga suočiti sa smrću.

Sve epizode serije Jama ( Čukur)

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site