Jama 92. epizoda!

Jama- Çukur

Jama 92. epizoda!

By  | 

Čukur 92. epizoda!

Pomoću novinara Emira i policajca Erkana, Jamač Kočovali će korak po korak, Čataja Erdeneta, dovesti do kraja. Ipak, taj kraj će takođe zahtevati i jedno Vartolovo žrtvovanje. Iako je Jamačev plan i dalje u pogonu, iznenađujuće ime će priteći u pomoć Džumaliju, koji se zbog Čatajevih ljudi obreo u teškoj situaciji.

Kako će postupiti Jamač, suočen sa informacijama koje mu je prosledio Dželasun u vezi Karadže? Dok potez, koji je Čataja diskvalifikovao iz igre, ostavlja bez daha, Kočovali će se baviti dovođenjem mahale u red. Erdeneti su pretrpeli veliki udar, ali se neće kloniti Kočovala. Dolaskom Arika Boke Erdeneta, i za Kočovale i za Erdenete, više ništa neće biti kao ranije.

Sve epizode serije Jama

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site