Jama 93. epizoda!

Jama- Çukur

Jama 93. epizoda!

By  | 

Jama 93. epizoda!

U novoj epizodi Čukura, snimanoj kod kuće i prepunoj iznenađenja, ne uspevajući da reši probleme sa braćom, Jamač, kako bi pronašao rešenje, odluči da konstaltuje Vartola. Sa idejom koju je dobio od Vartola, Jamač traži pomoć starog prijatelja, ali neće dobiti očekivanu reakciju od Džumalija i Selima. I dok braća Kočovali odlučuju da svoje probleme reše na njima svojstven način, Vartolu je u zatvoru i neće moći da interveniše.

Azer i Karadža, čiji se tajni razgovori nastavljaju, moraće da donesu odluku. Akin će učiniti korak u cilju približavanja Songul. Iako braća Kočovali pokušavaju da reše svoje druge probleme, predmet interesovanja postaju nove informacije do kojih će doći u vezi sa njihovim novim neprijateljem Arikom Boškom Erdenetom.

Sve epizode serije Jama

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site