Jama 95. epizoda!

Jama- Çukur

Jama 95. epizoda!

By  | 

Jama 95. epizoda!

Svi su u Čukuru potrešeni vešću o Jamačevom ranjavanju, ali to nije jedina loša novost koja očekuje Kočovale.Cela porodica saznaje da je Džumali pucao u Jamača, a zatim ih i uzdrmaju Džumalijeve izrečene činjenice.

Džengiz Erdenet će Jamačevo ranjavanje proceniti kao dobru priliku da nastavi svoje poslove sa Arikom, ali ovaj put će im se na putu isprečiti totalno neočekivani kamen spoticanja, koji je postavila misteriozna osoba. U međuvremenu,Jamač se oporavlja, otet od strane iznenađujuće ličnosti, a Džumali objavljuje otvaranje nove ere u Čukuru.

I dok se Kočovali pokušavaju privići na novosti, Karadža će izbarati da sama skroji svoju sudbinu, te će zajedno sa Azerom doneti odluku koja će im izmeniti živote.

Jamač donosi odluku kad shvati da njegova mahala više nije njegova mahala, a njegov dom više nije njegov dom…

Sve epizode serije Jama

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site