Jama 96. epizoda!

Jama- Çukur

Jama 96. epizoda!

By  | 
Jama 96. epizoda!
 
Jamač se sklanja kod Efsun. Nehir ih ugleda zajedno, te donese odluku koja će uticati na živote svih njih. Da li će je Jamač moći  odvratiti od toga. Istovremeno dok na frontu Erdenetovih, Arik i Seren tragaju za misterioznim neprijateljima, Arikov život će iznenada biti u opasnosti. Džengiz  ostvaruje saradnju sa iznenadjujućom osobom, te će biti na korak bliže da ubedi Jamača da stane na njegovu stranu.
 
S jednim totalno neočekivanim napadom, porodica Kočovali i ljudi Čukura još jednom shvataju veličinu neprijatelja koji se nalazi pred njima.Udružuju se da zaštite svoje naselje.  Jamačevo odsustvo, u Čukuru se dosta oseća. Karadža donosi  najtežu odluku u svom životu, birajući između ljubavi i porodice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site