Jama 98. epizoda!

Jama- Çukur

Jama 98. epizoda!

By  | 

Jama 98. epizoda!

Nakon što sazna da je Jamač Džengizov čovek, Džumali neće sedeti skrštenih ruku,te kako bih ga kaznio, napada Erdenetove svom snagom Čukura. Čukurovci će na sebi svojstven način napasti Erdenetove u za njih totalno neočekivanom trenutku.

Svestan da će biti uvučeni u direktno uništenje, ako ne zaustavi ovaj rat, Jamač će se baciti na rešavanje problema u korenu. Dok Jamač zajedno sa Vartolom razrađuje plan, Makbule će takođe pronaći sebi moćnog saveznika, te stupiti u akciju da ubije Jamača.

Trudeći se da sredi groblje u naselju, Džumali će nesvesno razotkriti veo misterije. Kako se borba između Čukura i Erdenetovih sve više zahuktava, s nestrpljenjem će se iščekivati i rezultati igre koju su osmislili Jamač i Vartolu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site