Jama od 14. do 16. epizode!

Jama- Çukur

Jama od 14. do 16. epizode!

By  | 

Jama od 14. do 16. epizode!
14 epizoda
Sena je na raskršću, te se pita da li da sluša razum ili srce. Sultana i Paša pokušavaju da sakriju prošlost. Vartola se suočava sa mogućnošću da izgubi sve što ima.Jamač saznaje da mu je Vartolu stariji brat.

15 epizoda
Jamač traži od Paše da mu kaže istinu. Jamač govori Paši da zna celu istinu, ali je želi i od njega čuti. Jamač je razočaran saznanjem da je Vartol njegov brat.

16 epizoda
Vartolu i Irdis se susreću licem u lice.Otac želi Jamaču da ispriča celu istinu. Da li će ga sin podržati ili odustati od oca ?Jamač je uhvaćen u zamku izmedju želje svog oca da Vartolu ode što dalje od Čukura i istine.

Sve epizode serije Jama

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site