Jama od 20. do 22. epizode!

Jama- Çukur

Jama od 20. do 22. epizode!

By  | 

Jama od 20. do 22. epizode!
20 epizoda
Idriz zatvara Saliha. Vatoglu postaje aga. Idriz mu nije dao priliku da se popravi. Idriz postaje jako loš otac, ne može se nositi sa svojim sinovima. U Čukuru svi posmatraju susrat izmedju Idrisa i Vartole, koji se susreću kao otac i sin posle mnogo godina.Idris mu nudi dva izbora: da postane Salih Kočovali i da nadoknadi detinjstvo koje nije imao, ili da nastavi da živi kao Vartola Sadetin, ali će to dovesti do novih nemira.

21 epizoda
Na Vartolu je težak izbor, da li da oprosti ocu i krene život iznova, ili da ostavi bes u sebi i iskali ga kada za to dodje vreme. Jamač kreće u napad na Bajkala, koji je pucao u Selima.

22 epizoda
Jamač se sa ocem nalazi sa Elvisom. Vartolu koji je igrao igru zajedno sa Kočovali protiv Bajkala snosiće posledice i platiti veliku kaznu. Počinje rat u Čukurovu, a Jamača i Irdis se suoče sa novim strašnim neprijateljem. Elvis želeći da spasi Bajkala, suočava se sa Kočovalima.

Serija Čukur sve epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site