Jama od 51. do 53. epizode!

Jama- Çukur

Jama od 51. do 53. epizode!

By  | 

Jama od 51. do 53. epizode!
51 epiyoda
Jamač beži iz bolnice , prepire se sa decom Jame, pozli mu te padne i vraćaju ga u bolnicu. Doktor mu zabranjuje izlazak iz bolnice jer ga je dva puta vraćao iz mrtvih. Sultan govori Melihi istinu, kako ju je Paša odveo u bolnicu i kako su je održali u životu. Iako je bila u komi, bila je živa. Sultan joj govori da je ukrala po prvi put novac od Idriza i platila operaciju, te zamolila lekare da kad se probudi ne sazna da joj je ona pomogla. Metin odlazi sa pištoljem pred Jamačem i preti da će se ubiti, te traži oproštaj.Jamač oprašta Metinu koji je pucao u njega kako bi spasio sina.

52 i 53 epizoda
Karakuzuiilarise vraćaju u Čukur. Meliha savetuje Idrizu da se vrati u Čukur. Karakuzular upoznaje Kocovance koji su preduzeli akciju. Svadja izmedju Kocovala i Karakuzularna u Čukuru podiže uzbudjenje.

Sve epizode serije Jama

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site