Jama od 70. do 72. epizode!

Jama- Çukur

Jama od 70. do 72. epizode!

By  | 

Jama od 70. do 72. epizode!
70 epizoda
Azer načisto poludi nakon sestrine smrti, te zajedno sa Akinom stupa u akciju. Jamač, sveteći se svojim neprijateljima, stiže i do Timsaha. Vartolu, tragajući za očevom ubicom, odlazi u nov zatvor, gde se i sam sukobljava sa iznenadjenjima koje ga očekuju. Džumali, nakon što pobegne iz zatvora, kreće u potragu za Čizgili Kenanom, koji je nakon Idrisove smrti raskinuo njihovo partnerstvo.

71 epizoda
Misteriozna osoba spašava Jamača. Azer, misleći da je Jamač mrtav, preduzima korak ka uništenju ostalih Kočovala.Aličo pokušava da dodje do Jamača.

72 epizoda
Jamačev povratak u Čukur svi dočekaju sa radošću i uzbudjenjem. Kočovali, koji broje dane do izlaska iz zatvora, naći će se unutar totalno neočekivane zamke. Vartolov potez okreće naglavačke sve balanse u zatvoru. Efsun saznaje da je Jamač preživeo.Azar stiže sa jednom šokantnom ponudom kod Jamača.

Sve epizode serije Jama

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site