Jama od 73. do 76. epizode!

Jama- Çukur

Jama od 73. do 76. epizode!

By  | 

Jama od 73. do 76. epizode!
73 epizoda
Dahan planira da udari na Kočovale, te za to traži pomoć od Murtaza. Kočovali su odigrali igru koja ostavlja bez daha, kako bi napustili zatvor. Žene Kočovala uzbudjeno čekaju svoje zatvorenike, dok Vartolov povučen potez podiže tenziju medju ukućanima.

74 epizoda
Jamač i Čukurovci prate Aličovu šifrovanu poruku, te se suočavaju sa zamkama koje im je postavio. Murtaz se suočava sa Jamačem i Džumalijem.

75 epizoda
Jamačove reči Akinu navode da je potpuno odstranjen iz porodice i Čukura, a to kod Akina stvori šok efekat.Azer saznaje da je Jamač spasio Fadik.

76 epizoda
Azer se upućuje kod Kočovale u goste, kako bi preuzeo majku, te po prvi put upoznaje porodicu Kočovali. Očekuje se Vartolov i Zijin susret sa ushićenjem.

Sve epizode serije Jama

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site