Jiji Maa - 10. 7. 2018. - Falguni pleše sa Sujašem, Nijati joj otkriva da joj je Utara pocepala haljinu!

Najave za indijske serije

Jiji Maa – 10. 7. 2018. – Falguni pleše sa Sujašem, Nijati joj otkriva da joj je Utara pocepala haljinu!

By  | 

Falguni pleše sa Sujašem, Nijati joj otkriva da joj je Utara pocepala haljinu!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Sujaš čeka Falguni i onda je vidi na vratima lepo obučenu. Falguni se nasmeje i pogleda ga, a on isto ustade osmešući se. Muzika je u pozadini…. Njoj se dopada ovo mesto i gleda oko sebe, a Sujaš joj pruži ruku i uvodi je unutra. Namesti joj stolicu da sedne lepo, a zatim i sam sedne. Utara gleda ovo s vrata besno, a tada joj Nijati priđe i nasmeši se ironično: ,,Šta je bilo, ‘mama’? U čudu ste što vidite ovo?”
Utara je besna, a Nijati govori: ,,Uzela sam za sestru (Falguni) dve haljine. Znala sam unapred Vaš plan tako da je jedna haljina bila namenjena za to da je Vi isečete, a druga je bila spremna za Falguni. Čestitajte mi! Mogu da Vas predvidim!”
Utara pobesni i ode bez reči. 😀
Nijati se nasmeje videvši Falguni sa Sujašem, razneži se i ode odatle da ih ne ometa. Falguni i Sujaš se pohvale i smeju. Sujaš je pita da pleše s njim, a Falguni kaže da baš ne zna dobro da pleše. Sujaš odgovara da je on tu, neka ne brine kad je s njim – raširi ruke. Falguni se nasmeši, a Sujaš je grli pa hvata za ruku nežno i krene da pleše s njom. Falguni se plaši da ne padne, ali Sujaš je teši da je sigurna uvek u njegovim rukama. Oni se gledaju i plešu strastveno uz pesmu “Hawayein”….
Oni kreću da jedu i piju. Falguni se nasmeši, kao i Sujaš kada je vidi da je srećna. Falguni priđe Nijati posle i zagrli je, zahvaljuje joj se što joj je dala haljinu i srećna je jer je njen junak (Sujaš) bio baš kao princ. Nijati joj pokazuje na telefonu slike nekih lutki i kaže da joj je haljina baš kao u te lutke, Falguni se složi veselo i skakuće od sreće. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site