Jiji Maa - Utara je živa, Sujaš ima rak pluća i veri se s Pijali!

Vesti

Jiji Maa – 15-30. 9., 1-13. 10. 2018. – Utara je živa, Sujaš ima rak pluća i veri se s Pijali!

By  | 

Jiji Maa – 15-30. 9., 1-13. 10. 2018. – Utara je živa, Sujaš ima rak pluća i veri se s Pijali!

Prevod: Maya.

Nijati nazove Pijali “didi” (seko) i daje joj narukvicu. Pijali zaplače od sreće i stavi to. Nijati kaže posle Falguni to i da ona nema nikakva sestrinska osećanja prema Pijali, samo zbog nje je učinila to. Pijali čuje ovo i rastuži se. Nijati ubeđuje Falguni da prosto nisu svi ljudi na ovom svetu dobri. Utara vidi Falguni kako spava i krene na nju nožem, ali je Pijali spreči i hvata za ruku. Utara se opite i viče na nju da joj pusti ruku. Pijali joj kaže da oni neće ubiti Falguni, samo će je uništiti. Utara je hvata za vrat i naljuti se. Pijali je gurne i ubeđuje da će da zajedno nanesu Falguni puno patnje.

Ujutru, svi iznenade lepo Đajanta rođendanskom pesmicom. Đajant iseče tortu sa njima i vidi na snimku onda svoje slike sa Utarom što ga uznemiri. Svi se iznenade. Falguni se izvini i ne zna kako se ovo desilo. On pogleda Pijalin zlobni smešak i shvati da je ovo njeno maslo sve.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site