Jiji Maa - Utara je živa, Sujaš ima rak pluća i veri se s Pijali!

Vesti

Jiji Maa – 15-30. 9., 1-13. 10. 2018. – Utara je živa, Sujaš ima rak pluća i veri se s Pijali!

By  | 

U sobi, Falguni pita Pijali šta postiže povređivanjem Đajanta. Đajant uđe u svoju sobu i zapanji se kad vidi tu Utarine slike. Pita ko je ovo učinio. Falguni slaže da je ovo sve ona učinila. Ona posle kaže Đajantu pravu istinu o Pijali i kaže da hoće da joj bude dobra sestra. Đajant je zagrli i podržava. Sujaš saznaje za rak pluća i odluči da sakrije to od svih. On se ponaša loše prema Falguni namerno i laže da voli Pijali samo kako bi odvojio Falguni od sebe na vreme i kako ona ne bi patila kad on umre. On ima još dva meseca života. Falguni i Sujaš se razvode. Pijali otkriva Sujaševu bolest i krije to od Falguni namerno. Nijati, Falguni i Vidan se udruže protiv zle Pijali. Utara oseća da joj Pijali klizi iz šaka i zove nekog momka da dođe tu. Momak pretuče policajce i pobegne iz zatvora.

Pijali i Sujaš su se verili. Misteriozni momak dolazi tu smejući se i pita Pijali da li ga poznaje. Sujaš se naljuti i hvata ga za vrat besno, ali ga Pijali spreči i gleda uplašeno u ovog momka.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site