Jiji Maa - 20. 8. 2018. - Falguni odlazi u Mumbaj sa Utarom i ugleda Šreju živu!

Vesti

Jiji Maa – 20. 8. 2018. – Falguni odlazi u Mumbaj sa Utarom i ugleda Šreju živu!

By  | 

Jiji Maa – 20. 8. 2018. – Falguni odlazi u Mumbaj sa Utarom i ugleda Šreju živu!

Prevod: Maya.

Sujaš, Utara, Ćiku, Falguni i Nijati se vraćaju kući. Đajant dotrčava zabrinuto tu i pita ih gde su bili dosad. Vidan kaže Falguni da je uradila divnu stvar, ponosni su na nju. Svi su ponosni na Falgunino delo i hvale je. Ćiku srećno kaže da su podigli danas zastavu, ona hoće da bude jaka kao Falguni kasnije. Počne da trčkara po kući, ali se udari o stepenik i padne. Falguni vikne njeno ime zabrinuto, dotrči do nje i pita je neka pokaže gde se udarila. Ćiku je odgurne od sebe i besno viče na nju da je ona zla teta, neće da priča sa njom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Falguni ustane i posmatra je uplakano. Sujaš priđe, očima joj signalizira i podigne Ćiku. Ćiku se nasmeje, Sujaš je odvede u sobu. Falguni ulazi u svoju sobu i plače. Nijati je vidi, dođe tu i smiruje je. Zagrli je i kaže joj da se ne odriče majčinstva jer je to divan dar. Falguni joj kaže da smatra Ćiku svojim detetom, jednog dana će je sigurno i ona prihvatiti za majku. Nijati joj kaže da je možda upad terorista u bolnicu bio Božji znak kako bi se operacija sprečila. Utara dođe tu i govori Falguni: ,,Nijati je u pravu. Svi te poznaju u Đaipuru sada zbog toga kako si spasila ministra od terorista. Videli su te na našem glavnom kanalu. Zaboravi da se operišeš sada!”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site