Jiji Maa - 20. 8. 2018. - Falguni odlazi u Mumbaj sa Utarom i ugleda Šreju živu!

Vesti

Jiji Maa – 20. 8. 2018. – Falguni odlazi u Mumbaj sa Utarom i ugleda Šreju živu!

By  | 

Falguni obriše suze i odlučno negira, hoće da ide u neki drugi grad. Nijati pokuša da je spreči i smiri. Falguni kaže da će ići u bolnicu u Mumbaju ako joj Utara pomogne. Sujaš se zahvaljuje Bogu što su danas svi ostali živi. Zapali sveću i moli se. Falguni dođe do njega i kaže mu da rezerviše karte za Mumbaj. Sujaš se iznenadi i pita je zar ide u Mumbaj sama. Falguni negira i kaže da idu ona i Utara da posete hram “Siddhi Vinayak”. Sujaš se složi i kaže da će poći sa njima. Falguni negira i kaže mu da ne dolazi, moraće on da se brine o Ćiku ovde. Sujaš kaže da će se Vidan, Nijati i Đajant brinuti o Ćiku. Predloži joj da povede Ćiku sa sobom. Falguni negira i kaže mu da Ćiku samo njega sluša, neka on bude tu uz nju. Sujaš prihvata i ode da rezerviše karte. Nijati je u kuhinji, sipa vodu u čašu iz bokala i brine za Falguni. Ona razmišlja sve vreme o njoj i prespe vodu. Vidan dođe tu da je umiri i pita je šta je bilo. Nijati mu kaže kako je Falguni rizikovala svoj život za nju (Nijati) samo. On je zagrli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sujaš je uredio neku prostoriju za sebe i Falguni. On dovodi Falguni tu i govori joj da će gledati mesec i pričati celu noć tako jer ona nije tu. Falguni se nasmeje i zagrli ga. Sujaš joj kaže da bi umro bez nje danas (ako ona umre, i on bi). Falguni ga zamoli da ne govori to i čvrsto ga zagrli.
U pozadini je ljubavna numera….
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site