Jiji Maa - 29., 30., 31. 8. i 1. 9. 2018. - Utara pada s litice!

Vesti

Jiji Maa – 29., 30., 31. 8. i 1. 9. 2018. – Utara pada s litice!

By  | 

Jiji Maa – 29., 30., 31. 8. i 1. 9. 2018. – Utara pada s litice!

Prevod: Maya.

Prevodi serije se vraćaju na sajt.
Prisetite se prošlih epizoda na našem sajtu. Zla Utara Devi je otkrivena konačno. Svi njeni zločini i laži su izašle na videlo. Ona se ne kaje nimalo pored svega toga.

Sujaš je razočaran i tužan kad je saznao istinu. Utara mu kaže da ga ne voli i da ima samo jednog sina – Vidana. Šreja dođe tu sa svim dokazima protiv Utare i pokaže to svima. Utara pobesni i pođe ka njoj da je napadne, ali je Vidan i Đajant zaustave. Utara izvređa Đajanta i naziva ga glupanom.
Svi plaču. Utara priča kako je greškom ubila Gajatri, a htela je ubiti Falguni. Pokušala je ubiti par puta i Sujaša. Đajant joj kaže da ne zaslužuje da se zove ljudskom osobom. Sujaš kaže Utari da ju je smatrao uvek svojom majkom i božanstvom, a ona mu je ubila majku lično – dobro što mu se ta iluzija slomila danas. Policija ulazi unutra.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site