Jiji Maa - 3-14. 9. 2018. - Falguni sreće Pijali i saznaje šokantnu istinu!

Vesti

Jiji Maa – 3-14. 9. 2018. – Falguni sreće Pijali i saznaje šokantnu istinu!

By  | 

Jiji Maa – 3-14. 9. 2018. – Falguni sreće Pijali i saznaje šokantnu istinu!

Prevod: Maya.

Neko zove Falguni da dođe na određenu adresu. Falguni dođe tu sama i vidi neku devojku. Devojka se smeje zlobno, uvredi je i veli: ,,Ja sam Pijali. Pijali Sehgal. (Inicijali: P. S.) Imam snimak… koji može da izbavi tvog muža iz zatvora. Ali to ima cenu. Ako hoćeš to, moraćeš da ga pošalješ kod mene na jednu noć. Ako mi daš svog zgodnog muža na jednu noć, kakve to veze ima? On i ja ćemo se lepo provesti. Ne šalim se. Idi sada!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Falguni je u čudu i izgrdi je. Naredi joj da ućuti i da prekine. Ode odatle. Pijali je gleda i smeje se zlobno. Falguni dođe kući i plače. Svi je pitaju šta joj je Pijali rekla. Falguni se seti Pijalinog zahteva i slaže da nije ništa rekla i ode. Ona uđe u sobu i plače. Sujaš je pita šta to krije, neka kaže ili će on ići da se vidi s tom devojkom. Falguni mu zabrani to i spreči je. Sujaš prima poziv od Pijali. Ona ga pita kako se oseća sada kad je pušten iz zatvora i došao kući. Sujaš je pita ko je ona uopšte i zašto mu je smestila. Pijali mu se udvara i pita ga zar mu žena nije rekla za uslov da on spava sa njom kako bi izašao iz zatvora. Sujaš je zgranut i pogleda Falguni. Pijali mu kaže da pita ženu o ovome. Prekine poziv. Falguni kaže da je Pijali luda i jako opasna, ne zna zašto im radi sve ovo. Sujaš odluči da je spreče nekako. Ode iz kuće. Falguni trči za njim.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site