Jubilarni 15 000- post!

Vesti

Jubilarni 15 000- post!

By  | 

Jubilarni 15 000- post!
Dragi naši čitaoci, zajedno smo došli i do 15 000-tog posta na našem sajtu. Kao i prethodnih godina i ove godine smo se trudili da vas obasipamo različitim serijama, a Vi ste bili uz nas i podržavali naš rad. Neke serije smo tokom ove godine priveli kraju, a počeli smo sa prevodom novih, a sve u cilju da vaše slobodno vreme iskoristite kvalitetno sa druženjem na našem sajtu.

Za naš uspeh ste zaslužni isključivo Vi, te vam se stoga i ovog puta javno zahvaljujemo i pozivamo vas da ostanete sa nama.Posebno se zahvaljujemo našim čitaocima koji pomažu moderatorima ovog sajta i svojim trudom i radom obogaćuju naš sajt.

 

 

 

 

 

U narednom periodu vas očekuje još novih serija…Delite naše postove, komentarišite vaše omiljene serije, lajkujte postove koji Vam se dopadaju…..motivišite nas svojom aktivnošću da stignemo do sledećeg našeg cilja, do 20 000 –tog posta. Mi smo tu isključivo i jedino samo zbog vas, vi nam dajete motivaciju da budemo bolji, brži, efikasniji i zato još jednom JEDNO VELIKO HVALA!

Tu smo samo za vas, vaš tim Turske-Serije.Net

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!