Jubilarni 20.000-ti post!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Vesti

Jubilarni 20.000-ti post!

By  | 

Jubilarni 20.000-ti post!

Urednica članka: Maja 🙂

Dragi naši čitaoci, vreme je tako brzo prošlo da smo se našli kod 20.000-tog posta na našem sajtu. Sve ove godine na sajtu bile su vrlo zanimljive i za vas kao čitaoce, ali isto tako i za mene i nas kao prevoditelje i moderatore. Prevodili smo nove serije, izveštaje, filmove, uveli zanimljive i nezaboravne odeljke poput VESTI, ZEMLJE ORIJENTA, GLUMCI unutar kojih zabava prelazi na još veći stepen. Osim indijskih, turskih i meksičkih serija i filmova, produžio se asortiman i na američke, libanonske, australijske, brazilske, italijanske, kineske, grčke… pa čak i vrlo maštovite i uzbudljive fanfiction nastavke i pričice.

Sve ove serije, ali najvažnije VI, učinili ste da naš dragi sajt još poraste – te zbog toga HVALA. Ogromno, iskreno hvala što nas pratite sa puno ljubavi i reči hvale.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno