Jubilarni 20.000-ti post!

Vesti

Jubilarni 20.000-ti post!

By  | 

Jubilarni 20.000-ti post!

Urednica članka: Maja 🙂

Dragi naši čitaoci, vreme je tako brzo prošlo da smo se našli kod 20.000-tog posta na našem sajtu. Sve ove godine na sajtu bile su vrlo zanimljive i za vas kao čitaoce, ali isto tako i za mene i nas kao prevoditelje i moderatore. Prevodili smo nove serije, izveštaje, filmove, uveli zanimljive i nezaboravne odeljke poput VESTI, ZEMLJE ORIJENTA, GLUMCI unutar kojih zabava prelazi na još veći stepen. Osim indijskih, turskih i meksičkih serija i filmova, produžio se asortiman i na američke, libanonske, australijske, brazilske, italijanske, kineske, grčke… pa čak i vrlo maštovite i uzbudljive fanfiction nastavke i pričice.

Sve ove serije, ali najvažnije VI, učinili ste da naš dragi sajt još poraste – te zbog toga HVALA. Ogromno, iskreno hvala što nas pratite sa puno ljubavi i reči hvale.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site