Kumru kaže Duygu da joj Baran i Havin planiraju oduzeti djecu

Junska noć / Haziran Gecesi / Noć u junu

Junska noć – 102. i 103. epizoda – Kumru kaže Duygu da joj Baran i Havin planiraju oduzeti djecu!

By  | 

Kumru kaže Duygu da joj Baran i Havin planiraju oduzeti djecu

102: Zejnep i Baran nalate Duygu. Baran je odvede u bolnicu, ispiraju joj želudac. Havin dolazi kući i Zejnep joj kaže šta je bilo. Hamdi i Ajše ne mogu da nađu ključ od kuće, ali ni novčanik ni telefon. Svađaju se. Ajše odlazi kod Zuhre uplakana. Stiže i Hamdi. Svađaju se ponovo. Selen, Kumru, Semh i Harun razgovaraju o Duyginom i Baranovom stanju. Brine ih njegova želja za osvetom. Hamdi i Ajše se mire i odlaze svojoj kući.
103: Kumru odluči da trgne Duygu pa joj govori kako je Havin rekla Baranu da traži starateljstvo nad djecom i da će doći psihijatar da je pregleda i da je bolje da bude pametna, jer će joj inače oduzeti djecu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Havin i Baran romantično razgovaraju. Unuk vlasnika kuće dolazi kod Kemala i priča sa njim. Kemal mu ponudi novac da mu dovede Barana. Duygu je spremna da izađe, inati se Baranu jer misli da će joj uzeti djecu. Hamdi i Ajše već imaju rasprava i nesuglasica u braku. Havin i Zejnep su odvele djecu vani, Duygu dolazi i počne da drami, želi da zove policiju. Vozač Ali je smiruje. Selen dolazi, ali je Duygu bukvalno na indirektan način otjera. Selem javi Kumru. Kemal planira sa unukom od vlasnika Baranovu ubistvo. Gulaga, Veda i Zhre proslavljaju Basrijev rođendan. Havin i djeca se vraćaju kući. Havin pita Duygu zašto pravi dramu što je izvela djecu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site