Junska noć - 105. epizoda - Kemal kontaktira Barana

Junska noć / Haziran Gecesi / Noć u junu

Junska noć – 105. epizoda – Kemal kontaktira Barana!

By  | 

Junska noć – 105. epizoda – Kemal kontaktira Barana

Harun informiše Kumru da se Nina udaje. Havin ubjeđuje Barana da odustane od potrage za Kemalom. Strahuje da će mu se nešto desiti. On veli da dok god je Kemal na slobodi, strahovaće. To se mora završiti. Gulaga javlja Basriju da je uhvaćen lopov. Havin i Duygu se opet raspravljaju. Kemal zove Barana i traži pasoš. Kaže mu da zna gdje je nova kuća. Ima ponudu, ako prihvati, odlazi.

Baran ga pita gdje je, da mu da pasoš. Ovaj veli da će on poslati čovjeka. Nemoguće je da ga nađe, samo može da oteža situaciju. Baran veli da jedva čeka da ode, ovaj mu ne vjeruje. Baran mu kaže da je u firmi, neka pošalje. Kemal mu govori da bude strpljiv, kontaktiraće ga ponovo. Zejnep kaže Duygu i Havin da joj se sviđa Ali, traži njihovu pomoć i savjet.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!