Junska noć - 106. i 107. - Kemal je mrtav, a Baran je ranjen

Junska noć / Haziran Gecesi / Noć u junu

Junska noć – 106. i 107. epizoda – Kemal je mrtav, a Baran je ranjen!

By  | 

106: Havin spremi Zejnep koja sva sređena dolazi pred Alija. On je sav smeten i šokiran. Havin i Duygu prisluškuju preko bejbi alarma. Baran pristaje da se nađe sa Kemalovim ljudima. Basri i Gulaga informišu Zuhre i Vedu da će lopov biti pušten. Baran odlazi na sastanak sa Kemalovim ljudima. Bez ičijeg znanja. Selen saopšti Semihu da je trudna, on je presrećan. Baran se sastaje sa Kemalovim ljudima, potplati ih da ga odvedu do Kemala.

Oni ga odvedu, Kemal i on pucaju jedan na drugoga, Baran je ranjen, dok je Kemal mrtav. Međvet i prijatelj (Kemalovi ljudi) sakriju Kemalov leš i slikaju Barana, upadaju u Duyginu kuću dok svi spavaju i ostave slike. Havin ugleda slike i uplakana je.
107: Zejnep zove Semiha i informiše ga da je Baran ranjen i otet. On dolazi, svi se okupe. Počinje potraga za Baranom. Havin je u šoku, napada detektiva, policiju, preklinje da ga nađu. Međvut i prijatelj ostavljaju Barana ranjenog da umire, samo žele novac. Baran je junački bori. Međvut zove Havin i traži joj novac u zamjenu za Barana. Havin traži novac od Semiha i Haruna, ali oni ne daju.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site