Junska noć - 108. i 109. epizoda - Baran je mrtav

Junska noć / Haziran Gecesi / Noć u junu

Junska noć – 108. i 109. epizoda – Baran je mrtav!

By  | 

Junska noć – 108. i 109. epizoda – Baran je mrtav

108: Havin traži novac i od Leona. Na kraju odlazi kod Vede i uzima lažni novac. Semih i detektivi tragaju za Havin, ne znaju gdje je. Mevđutov prijatelj i saučesnik čisti ranu Baranu, kome je sve lošije. Mole se da izdrži do razmjene novca. Policija saošti Semihu da ne nađen Kemal mrtav. Međvut i Suat sakriju Barana u pećinu i odlaze da se nađu sa Havin. Policija dolazi u Međvutovu kuću, ali ih ne nalaze.

Havin preda novac Međvutu i oni je puste kod Barana. Odu. Ona ga nalazi ranjenog, plače i moli ga da izdrži.
109: Havin je uplakana i priča Baranu o kućici iz snova da ga zadrži svjesnog. Nema ni telefona i ne zna kako da kontaktira Semiha. Međvut se ipak vrati, da joj telefon, ona nazove Semiha. Semih, sva policijas i hitna dolaze tu. Međvut pobjegne. Iznose Barana, a Havin daju sedativ. Ona zaspe. Kumru dolazi i Selen i uplakane su. Baran zamišlja Jamur, pita je da se brine o mami i braći. Umire.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!