Baran rani Kemala, Lale ima plan da pomiri Hamdija i Ajše

Junska noć / Haziran Gecesi / Noć u junu

Junska noć – 97. epizoda – Baran rani Kemala, Lale ima plan da pomiri Hamdija i Ajše!

By  | 

Baran rani Kemala, Lale ima plan da pomiri Hamdija i Ajše

97: Baran puca i rani Kemala u ruku. Hamdi i Basri ga spriječe da nastavi, te Kemal pobjegne. Baran nalazi Kemalovu torbu, Hamdi i Basri ga odvedu odatle prije policije. Kasnije, Baran priča sa Basrijem i Leonom. Dolaze Hamdi i Sim (Duygina fizioterapeutkinja). Baran joj govori da njegova porodice neće ostati u toj kući. Ona veli da je još bolje da nađu novu, u novoj sredini će se Duygu brže oporaviti. Ode. Baran u Kemalovoj torbi nalazi pasoš. Havin sa porodicom razgovara o Duygu i djeci. Basri dolazi i Havin i Veda ga ispituju šta se desilo, jer primjete da nešto nije u redu. Duygu gleda snijeg kroz porozor i traži od med. sestre da navuče zavjese.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Prisjeća se nje i Barana sa djecom. Ajše prima poruku sa nepoznatog broj da ima još 10 dana, inače će ga izgubiti. Lale sa druge strane govori Leonu svoj plan da spoji Hamdija i Ajše tako što će njen prijatelj pozvati Hamdija da mu bude kuvar na brodu i Hamdi će otići, a Ajše ostati tu. Baran je uz Duygu i uvjerava da je će prohodati, on će biti uz nju stalno. Neće je ostaviti samu sa djecom. Ajše se žali Vedi i Basriju i Basri zove Hamdija da provjeri da li odlaze. Usljed nesporazuma, Basri shvati da Hamdi odlazi i Ajše je uplakana.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site