Junska noć - 98. Selen i Semih se mire, Hamdi i Ajše vjere

Junska noć / Haziran Gecesi / Noć u junu

Junska noć – 98. epizoda – Selen i Semih se mire, Hamdi i Ajše vjere, a Kumru saznaje da su male šanse da Duygu prohoda!

By  | 

Junska noć – 98. Selen i Semih se mire, Hamdi i Ajše vjere

98: Baran i Selen izlaze na ručak. Ona želi da ode u Indiju. On joj kaže da mu pomogne prvo, neka nađe kuću za Duygu i djecu, pa neka ide. Kaže joj u kom je hotelu Semih. Kumru misli da je Duygu u depresiji i da se zbog toga ne oporavlja. U Lalinom hotelu, njen prijatelj je tu prema planu. Tada stižu Ajše, Basri, Veda i Havin. Metin (lalin prijatelj) ponudi Hamdiju posao na brodu. Ajše saznaje i uplakana je. Baran zove Havin. On je na večeri sa Harunom i Kumru. Selen sređena dolazi u Semihov hotel. Na večeri, Harun prebacuje Kumru što ne prihvata Ninu. Baran im saopšti da će u kući živjeti sa Duygu, djecom i Havin i bebom. Semih se vraća u sobu i nalazi spremljen sto za dvoje.

Selen izlazi, on je iznenđen. Odlaze u krevet, mire se. Ajše pijana i uplakana zamoli Hamdija da ne ide. On joj govori da neće ići, neće je ostaviti. Zaprosi je. Ona pristaje, svi u kafani slave. Baran dolazi kući, Kemal ga nazove i traži pasoš. Baran mu kaže da dođe sa policijom i prekine. Ujutru, Baran i Havin provode romantične trenutke. Selen i Semih zajedno iznenade Ardu. Prolazi sedmicu dana. Doktori govore Kumru da su nervi stradali i da ne mogu ništa da učine za Duygu. Mogu ponoviti operaciju za godinu dana, ali sumnjaju da će prohodati. Kumru je uplakana.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site