Duygu sumnja da je Havin zaljubljena u Barana!

Junska noć / Haziran Gecesi / Noć u junu

Junska noć – od 17. do 19. epizode – Duygu sumnja da je Havin zaljubljena u Barana!

By  | 

Duygu sumnja da je Havin zaljubljena u Barana!
17. epizoda:
Havinin otac priznaje razloge njegovog boravka u zatvoru. U Baranovoj kući je oragnizovana zabava. Gosti primećuju u bašti sumnjivu torbu. Ovaj incident policija povezuje sa napadom na kafić.

Zbog sigurnosti svoje porodice Baran želi premestiti Havin iz njihove kuće. Havin provodi vreme sa Baranovom decom zbog čega je Duygu besna. Kumru traži od Barana da Cemala izbaci iz svog života.
18. i 19. epizoda:
Ayşe i gđa Zuhre se spremaju za pojetu Tarikovoj porodici. Selen i Semih se vraćaju sa putovanja. Nakon napada na Havinin kafić, Cemal je dovodi kod Barana i Duygu. Veli dolazi kod Aydinovih po Vedu, ali se ona ne želi vratiti svojoj kući. Duygu priznaje Cemalu svoju sumnju da je Havin zaljubljena u Barana. Cemal je nestrpljiv da započne novi život sa Havin. Zbog svog čudnog ponašanja, Kumru je zabrinula celu porodicu. Baran ne podnosi Duygine ispade ljubomore.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site