Cemal poklanja Havin verenički prsten, Lalina trudnoća je u opasnosti!

Junska noć / Haziran Gecesi / Noć u junu

Junska noć – od 37. do 42. epizode – Cemal poklanja Havin verenički prsten, Lalina trudnoća je u opasnosti!

By  | 

13Cemal poklanja Havin verenički prsten, Lalina trudnoća je u opasnosti!

37: Baran nastavlja sa svojim politički aktivnostima. Policija otkriva razloge navodnog pokušaja samoubistva Cemala. Cemal nastoji ubediti komesara da pokušaj samoubistva nije bio planiran i da je za sve krivo piće. Veda i Juju vrše i poslednje pripreme za venčanje. Havin, u očaju, donosi odluku koja će promeniti njen život.

38: Na Baranovu inicijativu, on i Duygu izlaze napolje kako bi je pokušao ubediti da odustane od razvoda. Havin sumnja u svoju odluku da se uda za Cemala. Zbog svog političkog života, Ural zapostavlja Kumru i traži pomoć od Haruna. Na samoma početku zajedničkog života, Levon i Lale se već susreću s prvim nesuglasicama.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


39: Cemal moli Levona za pomoć i nudi mu priliku da zaradi dosta novca, ali to mora ostati između njih dvojice. Duygu je nepokolebljiva, želi se razvesti, a Baran gubi strpljenje i odlučuje tražiti starateljstvo nad svojom decom. Baran saziva medije i javno iznosi vest o svom razvodu. Baran ne vraća Yagmur kući što dovodi Duygu na rub nervnog sloma.

40: Cemal poklanja Havin verenički prsten. Duygu i Baran sve više padaju u probleme i ne mogu pronaći zajednički jezik. Ona dogovara susret s novinarkom Su kako bi od nje dobila snimak koji kompromituje Barana i koji će joj pomoći da dobije starateljstvo nad decom. Levon odlazi na put obaviti posao za Cemala.

41: Levon nailazi na neplanirane probleme i opasne ljude s kojima treba završiti posao za Cemala. Lale veruje da je otišao u Izrael po nasledstvo i raduje se novom životu kojeg će im taj novac pružiti. Duygu daje kontroverznu izjavu za novine vezanu za njen i Baranov razvod.

42: Od Levona ni traga ni glasa, Lale se sve više brine i traži pomoć od Cemala. Levon je u opasnosti te Cemal i Baran pokušavaju pronaći način da ga izbave. Lalina trudnoća je u opasnosti, vode je u bolnicu. Duygu objavljuje rat Baranu u medijima.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site