Junska noć – od 68. do 72. epizode – Cemalovi organi otkazuju, Barun mu presudi!

Junska noć / Haziran Gecesi / Noć u junu

Junska noć – od 68. do 72. epizode – Cemalovi organi otkazuju, Barun mu presudi!

By  | 

Cemalovi organi otkazuju, Barun mu presudi!

68: Nakon eksplozije Cemalovo telo je potpuno uništeno opekotinama. Cela porodica Ajdin je šokirana i uplašena za svoju sudbinu. Kumru smisli kako se cela porodica treba skloniti na udaljeno imanje. Kemal se vraća iz Australije. Dok je Baran zaspao pored sobe u kojoj leži Cemal, ženska nepoznata osoba ostavlja cveće ispred vrata s porukom na francuskom.

69: Duygu odbija biti u istoj kući sa Ajdinovima. Traži od Barana da je poštedi takve situacije a on je optužuje za romansu sa Kemalom. Cemalovi organi počinju otkazivati. Neko ponovo ostavi pošiljku pred vratima sobe u kojoj je on smešten. Na kuću u kojoj su Selen, Semih i mali Ada nepoznata osoba izvrši napad. Adu u zadnji tenutak spasi Baran. Panika uhvati sve koji imaju veze sa Ajdinovima. Baran saznaje ko je tajanstvena osoba koja ostavlja pošiljke.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


70: Ajdinovi se nakon smirivanja situacije pokušavaju vratiti u normalan život. Kemal i dalje obleće oko Duygu, nudeći joj svoju podršku. Sezai traži od Ugura da skonča s Ajdinovima i dokusuri ih. Baran ostalima predstavlja Denise, bivšu Cemalovu devojku. Ona sa sobom donosi jednu tajnu. Funkcije mozga kod Cemala potpuno otkazuju.

71 i 72: Nakon što otkažu sve funkcije mozga kod Cemala, Baran mu presudi. Zuhre traži od Gulage da izabere između nje i Nimet, ali on to ne može. Baran odlazi kod Duygu i tamo zatiče Kemala i poludi. Dolazi i do fizičkog obračuna. Iznenada se pojavljuje Harunova kćerka, baš kada planira venčanje s Kumru.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site