Junska noć – od 83. do 87. epizode – Lale je puštena da se brani sa slobode!

Junska noć / Haziran Gecesi / Noć u junu

Junska noć – od 83. do 87. epizode – Lale je puštena da se brani sa slobode!

By  | 

Lale je puštena da se brani sa slobode!

83: Baran i Havin provode lepe trenutke zajedno. Traju priprema za svadbu Kumru i Haruna. Nina govori Harunu kako ima nekog posebnog, a on joj naredi da ga dovede na proslavu. Ajše dobija iskreno pismo koje je napisao Tarik i odlazi potražiti istinu. Lale je u zatvoru. Neizvesnost je ubija.

84: Ahmet dobija ponudu za posao van Istanbula i želi povesti nju i decu, ali ne nailazi na odobrenje kod Duygu. Ona predlaže nešto drugo. Sve je spremno za svadbu. Iako se čini kako sve ide savršeno, kod Ajdinovih uvek nešto krene po zlu. Selen uhvati Semiha i Ninu u intimnom trenutku. Hamdi moli Tarika da oženi Ajše.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


85: Havin i Levon odlaze kod Lale u zatvor. Selen ne želi više imati ništa s Semihom, ali ga ne želi odvojiti od sina. Lale je oslobođena, ali samo da se brani sa slobode. Baran sasvim slučajno sazna za planove koje imaju Ahmet i Duygu.

86 i 87: Duygu odlazi s Kemalom, ali i dalje joj odzvanjaju u ušima Baranove reči. Havin besna odvodi dete iz bolnice i odlazi kod Gulage. Prebacuje Baranu kako se brine o prošlosti a nju i Damlu zapostavlja. Izbacuje ga iz kuće. Situacija između Hamdija i Ajše je napeta, iako se oboje prave kako su srećni razvojem situacije. Duygu i Kemal se vraćaju nazad i ona saznaje da je Baran za neke stvari bio u pravu.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site